Grillska Gymnasiet i Eskilstuna ligger mitt i centrala Eskilstuna. Skolans ca 650 elever är fördelade på sex olika nationella program, såväl högskoleförberedande som yrkesprogram. Det personliga mötet, stolthet hos elever och lärare, nytänkande och resultat i form av kunskap och personlig utveckling är viktiga hörnstenar i vår verksamhet. Utmärkande för skolan är ett nära samarbete mellan elever och lärare i en trygg studiemiljö.

Beskrivning
Grillska gymnasiet i Eskilstuna är arbetsplats åt mer än 400 elever och knappt 50 anställda. Skolan ligger i centrala Eskilstuna och har elever från såväl närområdet och som kranskommuner.
På skolan brinner vi för den enskilda eleven. Vårt mål är alltid att eleven ska ha en trygg skolgång samt få den undervisning och det stöd som den behöver. För att ytterligare stärka detta arbete behöver vi nu en lärare i svenska som andraspråk samt engelska.

Arbetsuppgifter
Undervisning i engelska 5 samt svenska som andraspråk (svasva1). Uppföljning och dialog med mentor och övrig personal ingår också.

Kvalifikationer
Vi ser helst att du är behörig gymnasielärare, gärna med legitimation. Du måste vara duktig på att skapa kontakt med ungdomar samt kunna fånga upp dem där de befinner sig, allt i syfte att kunna ge dem en bra undervisning.

Villkor
Vi rekryterar fortlöpande så var snabb med din ansökan. Tillträde enligt överenskommelse, så snart som möjligt.
Vikariat/allmän visstidsanställning.
Semestertjänst.
Kollektivavtal finns.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 25%
Ort Eskilstuna
Län Södermanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2014/40
Kontakt
  • Henrik Freed, rektor, 0704218488
Publicerat 2014-10-20
Sista ansökningsdag 2014-11-01

Tillbaka till lediga jobb