Grillska Gymnasiet i Eskilstuna

Grillska Gymnasiet i Eskilstuna ligger mitt i centrala Eskilstuna. Skolans ca 650 elever är fördelade på sex olika nationella program, såväl högskoleförberedande som yrkesprogram. Det personliga mötet, stolthet hos elever och lärare, nytänkande och resultat i form av kunskap och personlig utveckling är viktiga hörnstenar i vår verksamhet. Utmärkande för skolan är ett nära samarbete mellan elever och lärare i en trygg studiemiljö.

Beskrivning

Vi söker nu en lärare som trivs med att utbilda våra fantastiska ungdomar i kurserna Historia 1b, Historia 1a1 samt Religionskunskap 1. I våra arbetslag finns ett stort kunnande och engagemang och du kommer arbeta tillsammans med andra lärare. Vi samarbetar för att skapa en trygg och utvecklande miljö. 

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter kopplade till lärarrollen: undervisning, planering och bedömning. Andra arbetsuppgifter kopplat till skolarbete tillkommer och varje nyanställd får en mentor för att lättare komma in arbetet. Tjänsten är en deltidsanställning med undervisning i kurser inom ämnena Historia och Religion. Undervisningen är förlagd till onsdagar och torsdagar eftermiddagstid.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som har relevant utbildning inom ämnena historia och religion samt pedagogisk erfarenhet och intresse för ungdomar och undervisning. Lärarlegitimation är meriterande. Du är en skicklig pedagog som kan motivera och engagera elever. Det kan också vara en bra tjänst för dig som slutför din lärarutbildning. Personliga egenskaper som samarbetsförmåga och engagemang är viktiga.

Villkor

Tidsbegränsad anställning t.o.m. december 2019 med möjlighet till förlängning.

Deltid 30%.

Månadslön.

Ferietjänst.

Start snarast eller enligt överenskommelse.

Kollektivavtal finns.

Rekrytering kan ske fortlöpande och avslutas tidigare än angivet slutdatum.

Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningen avslutas 2019-12-31
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2018-08-14 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 30%
Ort Eskilstuna
Län Södermanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/98
Kontakt
  • Gustaf Andersson, 016-551 27 92
Publicerat 2019-10-09
Sista ansökningsdag 2019-11-09

Tillbaka till lediga jobb