Grillska Gymnasiet i Eskilstuna

Grillska Gymnasiet i Eskilstuna ligger mitt i centrala Eskilstuna. Skolans ca 650 elever är fördelade på sex olika nationella program, såväl högskoleförberedande som yrkesprogram. Det personliga mötet, stolthet hos elever och lärare, nytänkande och resultat i form av kunskap och personlig utveckling är viktiga hörnstenar i vår verksamhet. Utmärkande för skolan är ett nära samarbete mellan elever och lärare i en trygg studiemiljö.

Beskrivning

Till hösten ökar antalet elever på Eskilstunas tryggaste skola. Vi söker därför en legitimerad lärare i svenska som andraspråk och svenska som gillar att arbeta med ungdomar. I våra arbetslag finns ett stort kunnande och engagemang och du kommer arbeta tillsammans med andra lärare. Vi samarbetar för att skapa en trygg och utvecklande miljö. 

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter kopplade till lärarrollen: undervisning, planering och bedömning. Andra arbetsuppgifter kopplat till skolarbete tillkommer och varje nyanställd får en mentor för att lättare komma in arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare och behörig att undervisa i Svenska som andraspråk och svenska. Du är en skicklig pedagog som kan motivera och engagera elever. Personliga egenskaper som samarbetsförmåga, och engagemang är viktiga.

Villkor

Heltid 100%

Månadslön

Ferietjänst

Kollektivavtal finns

Rekrytering kan ske löpande

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2017-08-14
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Eskilstuna
Län Södermanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/17
Kontakt
  • Magnus Säll, rektor, 073-6739252
  • Anna-Lena Gustafsson, biträdande rektor, 016-542 22 62
  • Linda Malmberg, biträdande rektor, 016-5422268
Publicerat 2017-05-03
Sista ansökningsdag 2017-05-11

Tillbaka till lediga jobb