Grillska Gymnasiet i Eskilstuna

Grillska Gymnasiet i Eskilstuna ligger mitt i centrala Eskilstuna. Skolans ca 650 elever är fördelade på sex olika nationella program, såväl högskoleförberedande som yrkesprogram. Det personliga mötet, stolthet hos elever och lärare, nytänkande och resultat i form av kunskap och personlig utveckling är viktiga hörnstenar i vår verksamhet. Utmärkande för skolan är ett nära samarbete mellan elever och lärare i en trygg studiemiljö.

Beskrivning

Grillska Gymnasiet i Eskilstuna söker nu en lärare för undervisning i entreprenörskap och ledarskap på skolans ekonomiprogram. Vi söker dig som trivs att arbeta med ungdomar och brinner för att få dem att växa och utvecklas. I våra arbetslag finns ett stort kunnande och engagemang och du kommer arbeta tillsammans med andra lärare. Vi samarbetar för att skapa en trygg och utvecklande miljö.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter kopplade till lärarrollen såsom undervisning, planering och bedömning. Andra arbetsuppgifter kopplat till skolarbete tillkommer och varje nyanställd får en mentor för att lättare komma in arbetet. Tjänsten innehåller undervisning i ämnen kopplade till skolans ekonomiprogram. Exempelvis entreprenörskap, ledarskap och organisation samt marknadsföring. Mentorskap för en klass ingår också i tjänsten.

Grillska Gymnasiet Eskilstuna är Sveriges största UF-skola och eleverna på samtliga program läser kursen Entreprenörskap och driver UF-företag.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare och har erfarenhet av undervisning i gymnasiet. Du är en skicklig pedagog som kan motivera och engagera elever. Det är viktigt med att du besitter personliga egenskaper som samarbetsförmåga, och engagemang samt förmåga att skapa goda relationer.

Villkor

Tillsvidareanställning på heltid med fast månadslön.

Provanställning tillämpas.

Ferietjänst.

Kollektivavtal finns.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Eskilstuna
Län Södermanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/32
Kontakt
  • Anna-Lena Gustafsson, 016-542 22 75
Facklig företrädare
  • Therese Dahlqvist, Lärarförbundet, therese.dahlqvist@grillska.se
  • Sandra Tuvelöv Kling, Lärarnas Riksförbund, sandra.tuvelov@grillska.se
Publicerat 2020-05-12
Sista ansökningsdag 2020-05-31

Wróć do ofert pracy