Stiftelsen stadsmissionens skola i Stockholm

Grillska Gymnasiet i Stockholm ligger i trivsamma lokaler i Liljeholmen. Skolans ca 700 elever är fördelade på nio olika nationella program, lärlingsutbildningar, introduktionsprogram, individuellt alternativ samt gymnasiesärskola. Det personliga mötet, stolthet hos elever och lärare, nytänkande och resultat i form av kunskap och personlig utveckling är viktiga hörnstenar i vår verksamhet. Utmärkande för skolan är ett nära samarbete mellan elever och lärare i en trygg studiemiljö.

Beskrivning

Vill du vara en del av vårt Vårdprogram och utbilda framtidens undersköterskor?

Vi på Grillska Gymnasiet kommer till hösten att profilera vårt Vård- och omsorgsprogram mot äldrevård, för att ännu bättre kunna svara upp mot branschens behov och kunna ge våra elever en gedigen utbildning med kurser som ger dem ännu bättre kunskap och kompetens för att i framtiden jobba med äldre. 

Här kan du läsa mer om den nya profileringen: https://grillska.se/grillska-gymnasiet-stockholm/berattelser/grillska-gymnasiets-vard-och-omsorgsprogram-andrar

Vi söker därför efter en vårdlärare som vill vara med i en förändringsfas och vill vara med att göra vårt program till det allra bästa inom sitt område. Du behöver ha ett genuint engagemang i våra studenter och viljan att bli en del av ett kollegium som genom olika insatser och anpassningar stöttar våra elever till att bli det allra bästa av sig själva.

Arbetsuppgifter

Som en i vårt team av vårdlärare kommer du undervisa i kurser som till exempel Medicin 1 och Internationellt arbete. Tjänstefördelning är ännu inte helt klar så du behöver vara öppen för att även undervisa i kurser inom vårdprogrammet du kanske inte undervisat i tidigare. 

Du kommer även ha mentorskap för våra lärlingselever (de elever som går programmet Vård och omsorg Lärling) i åk 1-3, vilket innebär att följa elevernas skolgång både resultat och mående, utvecklingssamtal, kontakt med vårdnadshavare och annat administrativt arbete.

Samtliga lärare i vårdteamet har ansvar för elevernas APL. Du kommer särskilt ansvara för lärlingarnas APL. 

Kvalifikationer

Du ska ha erfarenhet från arbete i vården och ha en utbildning som vårdlärare eller tidigare erfarenhet av att undervisa. Meriterande är om du tidigare jobbat inom äldrevård eller undervisat i kurser inom området.

Villkor

Anställningen är på deltid och startar i Augusti och är visstid eller provanställning beroende på om du har lärarlegitimation. 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 62,5%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2020/31
Kontakt
  • Sara Magnusson, 0704256760
Publicerat 2020-05-11
Sista ansökningsdag 2020-06-11

Tilbage til Ledige stillinger